Svenska Blockchain-förbundet

Nu drar vi igång Svenska Blockchain-förbundet! Vi är en organisation som tillsammans med våra medlemmar ska driva och utveckla marknaden för Blockchain i Sverige. Detta gör vi med tre huvudfokus:

  • Tydliggöra nyttan med Blockchain
  • Stimulera tillväxt i branschen genom information, event och utbildning
  • Förenkla för företag, organisationer och individer som vill använda tekniken

Inom kort kommer vi presentera våra tjänster vi står till förfogande med, men en smygtitt innehåller föreläsningar och workshops, kurser och utbildningsmaterial men även konferenser och andra arrangemang.

Vi är medlemmar i den nordiska organisationen Nordic Blockchain Association, genom vilken våra medlemmar i Sverige kan utnyttja rabatter, få information om vad som händer i Norden i vår bransch, besöka konferenser och mycket annat. Vi kommer även samarbeta över landsgränserna i olika projekt för att dra nytta av varandras insikter, kunskap och nätverk.

Möjligheterna att organisera företag, organisationer och individer för större möjlighet till påverkan runt om i landet är av vikt för att på ett strukturerat sätt utveckla branschen, höja kompetensnivån och en bli världsledande nation för utveckling av applikationer byggda med Blockchain.

Vi vill skapa en mötesplats för individer och organisationer att dela tankar, kunskaper och information om blockchain för att tillsammans hjälpa till att ta Sverige in i framtiden.

Förbundets styrelse består av

Andreas Johansson, ordförande
Benjamin Dahl, sekreterare
Joakim Billingskog, kassör

Vill du hjälpa till eller har du frågor? Kontakta Andreas för mer information!

Nu kör vi!

Svenska Blockchain-förbundet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =

%d bloggare gillar detta: